İçerik

Roma tatili düşünüyor iseniz, geziyi planlarken düşünmeniz gereken bazı detaylar mevcuttur.
Bilmemiz gereken şeylerden birisi, bu gezinin bir kültür gezisi olduğudur. Yani deniz tatili gibi, ayakları uzat, yan gel Osman gezisi değildir. Herşeyden önce, bu İtalya gezisine gelmeden bunu bilmek gerekir.

Roma’ya gelmeden önce ve daha sonrasında Roma’da yapılacak şeyler farklıdır.

Tatiliniz için Roma Turları Seçenekleri

Roma rehberi, size Roma tatili süresince ihtiyaç duyabileceğiniz şeyleri ve şehir hakkında bilinmesi gerekenleri bulundurur. Bir Roma tatili planlamaya başladığınızda, genellikle ilk aklınızdan geçen kaç para tutacağıdır. Ve burada seçenekler ikiye ayrılır.

Birinci seçenek ise gruplar halinde Roma turu yapmaktır. Bu seçenek çoğu zaman dil bilmediğiniz yada fazla yurt dışı tecrübeniz olmadığında aklınıza gelmektedir.

Bireysel Roma Gezi Rehberi İle Roma Turu

İkinci seçenek bireysel Roma turu yapmaktır. Bence çoğunun en hoşuna giden şey budur. Hiçbir tur firmasına bağlı kalmadan, bir şehri kendi istediği gibi gezmeyi kim istemez ki? İstediği gibi bir tatili, özel bir rehber eşliğinde, tadını çıkararak gezmek; istediği yerde durup bir kahve içmek. Turlar ile gezilemeyen daha niş bölgelere, müzelere, Roma tarihi anıtlarına gitmek. Bu sadece bütçe alakalı değildir. İlgi ve merak meselesidir.

Roma tatili rehberlik hizmeti

Roma tatili sırasında, şehri bilerek gezmek adına Roma gezi rehberi ile dolaşmak için bilgi alınız. Tüm bilgiler için beni arayabilirsiniz veya iletişim bölümünden mesaj yada email gönderebilirsiniz.
Roma tatili

Roma turu yorumlarından:

Emre Okay

Ekonomist/Ankara

Dopdolu geçirdiğimiz bir tam gün Roma turunun ardından maalesef Ertürk Bey'e ve Roma'ya doyamadan ayrıldık. "Keşke 1 saat daha, bir gün daha olsaydı" dedirten tarih ve kültür dolu bir aile gezisi oldu. 16 yaşındaki kızımınızın favorisi olabilecek kadar eğlenceli, gün boyunca bu yaştaki bir çocuğu bile içine çekebilen heyecan dolu anlatımı herhalde ailecek aldığımız keyfi anlatmaya yeter...

Gurur duyulacak hayat ve meslek hikayesini bir gün kendi ağzından, Roma'da dinleyebilmeniz dileği ile...

Roma’da Gezilecek Yerlere Birlikte Tur Yapalım

Peki sizin Roma’da tatilinizden beklentiniz nedir? Burayı gelip Roma’da gezilecek yerler içinde sadece fotoğraf çekmek mi? Eğer bu ise zaten internette bir dolu fotoğraf var. Yada Roma gezisi, kendi resminizin olduğu kareleri sosyal paylaşım platformlarında paylaşmaktan mı ibaret? Amacınız bu ise Roma’ya tur ile gelmenizi tavsiye ederim.

Roma, dünyadaki hem ambiyans açısından en güzel şehirlerden biridir. Roma’da gezilecek yerlerde alacağınız rehberlik hizmeti, buraya şehrin önemini ve tarihini, anıtlarının hikayelerini bilerek gezisinin verimini kaç kat artırmak isteyenler için verilen, profesyonel rehberlik hizmetidir.

Benim, lisanslı olarak verdiğim hizmetlerim hakkımda bilgilere ve iletişim bilgilerime ana menüden ulaşabilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular ile ilgili bilgi almak için, Roma rehberi iletişim bölümünden, iletişim formuna bilgilerinizi doldurup benimle bağlantıya geçiniz.